torstai 17. heinäkuuta 2014

Buzzador - BIC Soleil Bella

Tällä kertaa kirjoitukseni käsittelee Buzzadorina toimimista. Joku ehkä jo huomasikin blogin alalaidassa Buzzador-merkin ja osasi näin ollen odottaa näitä blogikirjoituksia.

Koska kaikki eivät tiedä mitä Buzzadorina olo tarkoittaa, niin lainasin selityksen Buzzador sivulta:

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. "

Olen siis Buzzador ja näin ollen voin päästä testaamaan erilaisia tuotteita ja kamppanjasta riippuen kirjoitan niistä blogissani. Lisäksi jaan näytepakkauksia kavereille testattavaksi, mikäli sellaisia kamppanjaan kuuluu.
Olin joskus aiemminkin Buzzadorina ja silloin testasin mm. sokerittomia makeisia ja Pepsodent White Now- hammastahnaa. Sitten jätin pitkäksi aikaa Buzzauksen taka-alalle harrastusten ja muu elämän viedessä kaiken aikani. Nyt olen jälleen alkanut Buzzadoriksi ja pääsin mukaan BIC Soleil Bella -kamppanjaan.

Itselläni on säärikarvat vielä "hukassa" edellisen sokeroinnin jäljiltä, joten en päässytkään heti paketin noudettuani (sunnuntaina) tosi toimiin. Ja kainalokarvojanikin ole nyt tarkoituksella kasvattanut useamman päivän, jotta pääsin testaamaan paketissa tuleen höylän, sekä mukana olleen BIC -vaahdon.

Vaahto oli mukavan tuoksuinen, sellainen herkkä ja herkullinen. Pidin siitä kovasti, sillä inhoan liian voimakkaasti tuoksuvia tuotteita. Höylä taasen toimi juuri niin kuin pitikin. Kainaloni ovat nyt kauniit, sileät ja pehmoiset. Tykkäsin tästä kyllä kovasti, sillä varsi istui käteeni ja höylä liikkui iholla vaivatta ja poisti kaikki karvat yhdellä vedolla. Ihanaa kun ei tarvitse käyttää montaa minuuttia kainalon karvojen poistoon, toisin kuin sokerilla, joka pitää ensin lämmittää jne.

Tässä vielä kuva tuotteista:



Tänään pääsin iltapäivällä vihdoin Buzzaamaan BIC Soleil Bella-erityisajoterää ihokarvojen höyläilyyn työkavereilleni. Soleil Bellassa on 4 joustavaa terää, liikkuva pää tarkkaan ajoon, ergonominen varsi, sekä voidenauha joka sisältää ihoa pehmentävää kookosmaitoa.
Tytöt olivat niin innoissaan kokeilemassa antamaani höylää, että tuntui hyvältä toimia Buzzadorina. Tuskin maltan odottaa, että huomenna aamukahvilla kuulen mitä tytöt antamastani höylästä pitivät.
Harmittaa vain, että loput työtovereistani on lomalla, enkä voi näin ollen antaa heille mahdollisuutta höylän testaamiseen. Vielä olisi 4 höylää ilman testaajaa, mutta eiköhän niillekin löydy pian "uusi koti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti