keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Tuotetestausta - Crème Revitalisante

Olen jo vuosia kärsinyt niska- ja hartiaseudun jännityksestä ja kivuista. Kerran jutellessani asiasta yhden tutun kanssa, hän suositteli minulle Crème Revitalisantea. Ostin kyseisen voiteen ja hieroin sitä sitten niskaani ja hartioihini töissä heti aamusta. Voiteessa on miellyttävä tuoksu, eikä se jäänyt ihon pinnalle rasvaisena tunteena, vaan imeytyi ihoon kunnolla ja nopeasti.
 Jo tunnin kuluessa havahduin huomaaman kuinka paljon vähemmän jännityneitä ja kipeitä lihakseni olivat. Kahvitauolla hieroin voidetta vielä toisen kerran niihin kohtiin, joissa vielä oli jännitystä jäljellä.
Ruokatauolla huomasin, että kipu ja jännitys oli täysin kaikonnut niska- hartiaseudultani. Olin iloisesti yllättynyt ja halusin tietää mihin tämä perustuu, joten otin selvää:

Crème Revitalisante (150ml tuubissa) vaikuttavana aineena mm. Katajanmarjauute (puhdistaa ja vahvistaa elimistöä), siankärsämö (stimuloi verenkiertoa, nestekiertoa, sekä lievittää lihaskipuja ja turvotusta) jne. Voide vaikuttaa mm. lihasjännitykseen ja –lihaskipuihin, nivelkipuihin, lonkkakipuihin, iskiaskipuihin, urheiluvammoihin, tenniskyynärpäähän, sekä nilkkojen ja jalkojen turvotukseen.

Kyseistä voidetta ei ymmärtääkseni myydä maahnatuojalta tai tukusta suoraan kuluttajille, mutta sen voi ostaa esim. kosmetologilta tai hierojalta, joka tilaa tuotteita Lamentelta tai Hoitolatukusta.

Itse ainakin voin suositella tätä voidetta!  Kuljetan nykyään tuubia aina mukanani käsilaukussa ja hieron pienen määrän voidetta heti kun huomaan lihaksissani jännitystä tai kipua. Ja aloitan kuoroharjoituksenikin sillä, että hieron ensin voiteen niska- hartiaseudulle, sitten venyttelen ennen kuin aloitan äänenavauksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti