maanantai 18. helmikuuta 2013

Keittiön uusi pöytäryhmä

Olemme jo kauan etsineet Jani kanssa uutta 6 hengen pöytäryhmää keittiöömme. Sopivaa ei vain ole tullut vastaan. Lauantaina lähdin Janin mukaan Raisioon hakemaan mm. vaatehuoneen hyllykköjä. Vaihtelun vuoksi Jani päätti sitten koukata Maskun kautta, jos vaikka sieltä huonekaluliikkeistä löytyisi jotain mikä vastaisi etsintääni. Siellä sitten kiertelimme ilman että mikään teki vaikutusta, kunnes viimeisenä kävimme pikaisesti katsomassa mitä A-kalusteesta löytyy. Sieltä sitten näin kyseisen pöytäryhmän, koeistuin  tuolin ja ilmoitin Janille, että tämä se on, tämä me ostetaan keittiöön.
Jani hieman epäröi onko värisävy oikea keittiöömme, mutta kun hän eilen kokosi pöydän ja tuolit paikoilleen, hänkin oli todella tyytyväinen valintaan. Pöytälevyn sävy on tismalleen sama kuin Janin petsaaman saarekkeen tason sävy. Onnistunut valinta siis.

Säilytämme toistaseksi ns. vanhan keittiön 4 hengen pöytäryhmän, sillä uskoisin sillä olevan käyttöä ristiäisissä, mikäli ne kotona järjestämme. Joka tapauksessa säilytämme sen varastossa suojattuna, mikäli esim. pikkusiskoni sattuisi sitä tarvitsemaan kun joskus muuttaa omilleen asumaan tai jokin tuttavamme tai ystävämme sattuisi sen tarvitsemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti