sunnuntai 26. elokuuta 2012

Remontin etenemistä

Hei vaan!

Olen niin innoissani remontin etenemisestä. Olemme saaneet olohuoneen ja keskikoisen makuuhuoneen seinät "puhtaiksi" tapetista, ja ehtineet jo kitata ja hioa pinnat valmiiksi seuraavaa vaihetta - tapetointia ja maalausta varten. Tässä kierros olohuoneessa:





Ja sitten kurkistus keskikoiseen makuuhuoneeseen, jossa vielä hieman tapettia jäljellä katonrajassa. Olen nyt 3 kuulla raskaana, joten aviomieheni ei anna minun kiipeillä vaan ilmoitti hoitavansa korkeanpaikan työt:





Keittiössä remontti on edennyt myös kittaus ja hionta vaiheeseen. Ekassa ja toisessa kuvassa pääosassa olevat seinät olivat alunperin samaa lautaa kuin katto ja eteisaulan seinät. Mielestämme se ei sopinut keittiöön, joten yli kittaus ja hionta, ennen tapettia. Ikkuna seinälle teemme saman kaikkialla talossa, eli maalamme sen valkoiseksi.




Vielä pari kuvaa talon julkisivun puolelta. Muita kun en halua esitellä ennen kuin joku on raivannut puskat ja siivottut edellisen asukkaan jättämät metalliromut pois talon kulmalta ja -takaa. Piha on oikeasti kamalassa kunnossa, kun edellinen asukas ei ole tehnyt mitään pihatöitä 8 vuoteen. Ei luonut lumia, eikä ajanut nurmikkoa, ja sen kyllä huomaa villiintyneestä puutarhasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti